مزایای لوله پوش فیت
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

مزایای لوله پوش فیت

پوش فیت از لوله های جدیدی است که در فاضلاب های صنعتی و ساختمانی به کار می رود. از آن جا که این نوع لوله به نسبت دیگر لوله ها جدیدتر است که معایب لوله های قبلی در این ساختار اصلاح شده است.

لوله پوش فیت

لوله پوش فیت از دسته لوله هایی است که در اجرای شبکه  فاضلاب منزل به کار می روند. در انتهای این نوع لوله ها سری های نری و مادگی یا همان سوکت های نصب لوله قرار دارد که برای اتصال لوله ها به هم دیگر به کار می روند. نصب لوله های پوش فیت به حرارت و چسب نیاز ندارد ، لوله ها صوری ساخته می شوند که در یک دیگر فیت شوند.

مزایای لوله پوش فیت

استفاده از لوله پوش فیت شامل مزایایی می شود که عبارت اند از:

مقاومت بالا

جنس لوله و اتصالات پوش فیت ، پلیمر پلی پروپیلن است. این نوع پلیمر نسبت به پلیمر های دیگر مانند پلی اتیلن و پی وی سی مقاومت بالاتری دارد.

در برابر انقباض و انبساط مقاومت بالایی داشته و در آب بندی به مشکل نمی خورد. به صورتی که دیگر نیاز به واشر منبسط کننده یا همان موفه نیست در حالی که به کار بردن موفه در لوله پلیکا ضروری است.

به دلیل استحکام خوب طی حمل و نقل ، نصب یا اعمال تغییرات به راحتی شکسته نمی شوند.

نصب آسان لوله پوش فیت

برای نصب لوله پوش فیت به چسب و حرارت نیاز ندارید.

نصب لوله پوش فیت هزینه ی کمتری دارد.

روند نصب لوله پوش فیت آسان است.

ضرر کمتر برای سلامتی

از آنجا که برای اتصال لوله های پوش فیت به چسب و حرارت نیاز ندارید ، پس لوله از خود گازهای سمی منتشر نمی کند.

از طرفی در صورت وقوع آتش سوزی و سوختن لوله پوش فیت ، از خود گاز کلر آزاد نکرده و جان ساکنین را به خطر نمی اندازد.

تنوع بالا

لوله ها و اتصالات پوش فیت تنوع بالایی در ابعاد وقطر دارند و به همین دلیل دست طراح در طراحی و اجرا با تر است.

می توان نوعی از پوشفیت را تولید کرد که صدای ریخته شدن آب را کمتر منتشر کند.

لوله پوش فیت اتصالات متنوعی از قبیل لوله های یک سر سوکت و دو سر سوکت دارد که به ما امکان بیشتری در طراحی و اجرای لوله کشی می دهد.

معایب پوش فیت

قیمت لوله و اتصالات پوش فیت

قیمت پوش فیت در مقایسه قیمت پی وی سی، پلی اتیلن ، بیست تا سی درصد گرانتر است.

قیمت نصب لوله پوش فیت

عده ای معتقدند هزینه اجرای سیستم موسوم به پوش فیت بیش از هزینه سیستم قدیمی تر یعنی پلی اتیلن است، زیرا در پوش فیت به ازای هر یک متر کار، حداقل دو عدد بست مورد لازم است ، در صورتی که در سیستم پلی اتیلن که نسب به پوش فیت قدیمی تر است، هر دو الی سه متر باید یک عدد بست مورد استفاده قرار گیرد. عده ای از صاحب نظران در زمینه هزینه های تاسیسات نیز معتقدند قیمت تمام شده اجرای سیستم جدید پوش فیت بیش از سه برابر قیمتی است که برای اجرای شبکه  پلی اتیلن صرف می شود.

قدمت کم استفاده از لوله پوش فیت

تازگی پوش فیت و نبود پروژه ای گسترده که در ایران به وسیله پوش فیت مجهز شده و بیش از سه سال از عمر آن گذشته باشد ، میزان اطمینان به این نوع شبکه را کاهش می دهد.

مقاومت کم اورینگ ها

– اورینگ های موجود در پوش فیت در اثر مرور زمان به علت اسیدی بودن مواد فاضلابی کم کم از بین می روند ، این یکی دیگر از معایب پوش فیت است.

بیشتر بخوانید !
مستربچ چیست؟

مقاومت کم در برابر تابش نور خورشید در برابر لوله های پلی اتیلن به همین دلیل در لوله های هواکش بالای پشت بام نمی‌شود از آنها استفاده کرد.

سخن پایانی

شما همراهان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی لوله های پوشفیت و سایر محصولات پلی تهران ، با ما تماس بگیرید.

مطالب مفید دیگر :

پلاستیک، قاتل خاموش زمین!لوله های پوش فیتمزایای لوله های پلی اتیلنمقاوم سازی لوله پلی اتیلن در برابر جوندگاننحوه محاسبه قیمت لوله پلی اتیلن